måndag 4 februari 2008

Diktaturen Danmark visar upp sig

Jesper Bay, marknadsdirektör på skivbolagens intresseorganisation Ifpi i Danmark har lyckats bli en ny diktator. Jag trodde det var en demokrati i danmark, men se Ifpi har skapat egna lagar och tagit egna politiska beslut. Undrar om Anders Fogh Rasmussen är medveten om statskuppen? Från demokrati till diktatur i en handvändning. Hemskt.

Nu är det inte bara Ifpi i diktaturen danmark som är ute och beter sig som små kommunister. Även Lars Gustafsson och Lisa Cronstedt på svenska Ifpi vill göra revolution och göra sverige till en diktatur.

Ifpi är det där alla de med IQ-badboll får jobb? Tycks som de är bland de mest osmarta och korkade gäng idioter som någonsin fått uttala sig i media. Eller är det så att dessa förslag inte är på riktigt, då ber jag om ursäkt. Annars får de gärna flu Fast förstår man inte att de missat tekniktåget med snart 10 år, då är det inte lätt. Ifpi skulle ju istället stå och skrika på skivbolagen om att de måste anpassa sig till nätet. Bli billigare på iTunes. Se till så alla låtar är DRM-fria. Ja, det är en del de borde lära sig om dagens teknik. Fast gör de det som de borde? Nej, förbud och diktaturfasoner kommer de springande med. Deras PR är en katastrof och istället för de får fler att köpa musik så laddar allt fler ner låtar gratis för de förbannade på diktaturfasonerna.

Vilken svensk eller dansk politiker vågar förbjuda Ifpi?

Unga människor idag kan tekniken. De vill det skall gå snabbt. De köper inte fysiska produkter för något som är bättre digitalt. När skall skiv och musikindustrin lära sig? Eller de tror de kan vinna detta slaget genom förbud? Om de tror det är de dummare än de utger sig för att vara.

DN DN SDS SVD

Andra bloggar om

Inga kommentarer: